Benjamin Johnsen
Benjamin JohnsenPartner & SEO Specialist
Benjamin har tidligere drevet webshop, og han har deraf erfaring med e-handel og udfordringerne som hører dertil. Benjamin har arbejdet som freelance SEO specialist og har flere års erfaring med digital markedsføring.
Jesper Jensen
Jesper JensenPartner & SEO Specialist
Jesper har tidligere arbejdet som konsulent indenfor digital markedsføring. Her får du en person, der kommunikerer med dig i øjenhøjde og finder den løsning, der passer lige nøjagtigt til dit firmas ønsker og behov.

Kontakt os idag!

Om SEO Solutions

I forlængelse af, at danskernes største marked findes online og er voksende, er det kun blevet vigtigere at være synlig på nettet. Med et ønske om at forbedre det digitale marked, blev virksomheden SEO Solutions grundlagt af Benjamin Johnsen og Jesper Jensen i 2016. SEO Solutions har kontor i Skanderborg midtby ved erhvervsforeningen ErhvervSkanderborg.

Altafgørende for vores virksomhedskultur er åbenhed og grundighed, som også afspejles i alle vores strategier og arbejdsprocesser. Dette skaber naturligvis resultater, som skiller sig ud og forbedre jeres hjemmeside bedst muligt. Vi sørger for fuld gennemsigtighed igennem rapporter om både løsninger, udført arbejde og resultater. Vi har brugt adskillige timer hver dag på at opnå vores viden og færdigheder inden for søgemaskineoptimering, og vi arbejder altid på at forbedre os selv og vores kompetencer. Dette er selvfølgelig helt grundlæggende for os med vores naturlige interesse for de utallige muligheder inden for feltet.

SEO Solutions formår at hjælpe virksomheder målrettet mod deres fulde potentiale online. Vi kan genkende mulighederne og tilbyde de bedste løsninger, som får netop dit firma til toppen. Vi skaber rammerne for en mere kvalificeret trafik til din hjemmeside, samtidig med at vi får jeres brand ud til de besøgende.

Vi løfter jeres firma online og har løsninger til alt fra mindre, lokale virksomheder til større webshops og bureauer. Kontakt os i dag og få et tilbud på søgemaskineoptimering som passer til dit behov.