Bliv set i de første søgeresultater

Google Ads

Hvad er Google Ads reklame?

For at reklamere på Google uden at have en hjemmeside, der allerede ranker højt, er det nødvendigt med ads.

Google ads er et annoncesystem, som giver dig mulighed for at betale for annoncer på Google, hvor du selv sætter et budget pr. måned og betaler for antal klik (antal besøgende).

 

Hvor godt er det at annoncere på Google i Danmark?

Ads systemet er sat op således, at du kun betaler for det, du har behov for, så du ikke stadig har en dyr annonce kørende, når ens behov allerede er opnået. Ydermere har du også mulighed for at ændre og optimere din annonce undervejs, så du får den størst mulige succesrate. Så at anvende Google ads er en optimal måde at annoncere på, hvor du har meget medbestemmelse og indflydelse.

 

Annoncer på Google med Google Ads og fremgå af de aller første søgeresultater i Google søgninger. Vi tager gerne en dialog med dig om hvordan.

Hvad er mit behov, og hvem er målgruppen?

Din virksomheds behov kan være hvad som helst. Google stiller ikke krav til hverken tid eller omsætning, når du placerer ads hos dem. Uanset om du blot vil køre et tilbud i denne uge, eller du ønsker at skabe kendskab til din virksomhed igennem en længere periode, så er Google Ads et rigtigt godt valg som reklameværktøj.

Der findes mange måder at skabe kampagner på med Google ads. 

 • Målsætningskampagne
 • Awareness - genkendelighed - branding
 • Demografisk kampagne efter køn alder osv.
 • Geografisk - annoncering i forskellige områder f.eks. København 
 • Salgskampagner - Trafik af potientielle kunder
 • Remarketing - mersalg
Med korrekt opsætning af Google ads, har du mulighed for at øge din omsætning. Når først du har fundet ud af hvad det koster dig at få en ny kunde. Så er det bare at justere alt efter, hvor travlt du vil have. Netop derfor er opsætning af dine hjemmeside i kombination med Google Ads et ekstremt vigtigt værktøj til at pånå succes online. Kontakt os idag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig som kunde. Vi er officel Google Partner og derfor ved du som kunde at du er i trygge hænder med SEO Solutions Danmark.
Spar penge og tid med os

Hvorfor skal jeg bruge SEO Solutions til min annoncering?

Der findes mange gode grunde til at anvende et firma med speciale i SEM ( search engine marketing ). Først og fremmest er det for at spare penge, eftersom Google ads har et stort repertoire af annonceringsmuligheder og måder at håndtere det på. Vi ser ofte, at virksomheder betaler mere end de bør for potentiel konvertering – salg, eller helt enkelt bliver deres annonce slet ikke set. Det kan enten være, at de betaler for klik, som slet ikke er kundepotentiale eller alt fra konkurrenter, robotter til nysgerrige kunder, som leder efter noget helt andet. Derfor er ”target audience” ekstremt vigtigt. 

Google bygger også på en auktionsmodel, som de kalder ”automated bidding”. Det er en auktion, hvor du byder på kundernes klik til dine annoncer, og er disse indstillinger ikke i orden, betaler du enten for meget eller bliver måske slet ikke vist.    

Derfor er det ikke dyrt at anvende et firma med speciale i Google ads.

Hele ideen med at anvende SEO Solutions er, at vi tjener din omkostning til os hjem med optimeringer, således at din besparelse er større end din udgift til os.

Hvordan tjener vi din omkostning til os hjem?

SEO Solutions tjener sig selv hjem via disse tiltag:

 • Kampagnens målsætning fastsættes

  Hvad skal en kampagne opnå: kunder, branding, salg, genkendelighed osv.

 • Søgeordsanalyse: 

  Dine reklamer skal kun vises under relevante søgninger.

 • Target audience

  Reklamer vises kun til relevant publikum og målgruppe.

 • Demografisk og geografisk målgruppe

  Annoncen er målrettet alder, køn og område.

 • Planlægningsværktøj for rækkevidde og effektivitet

  Estimeret omkostning, udbytte og planlægning af samme.

 • Optimering af kampagne og automatiserede budstrategier 

  Reklame optimeres løbende for fuld effektivitet og udbytte ved hjælp af AI (artificial intelligence) og avanceret machine learning.

 • Rapporter og løbende overvågning

  Med os på sidelinjen bliver der sørget for udarbejdelse af rapporter og overvågning af dine kampagner. Vi ser til, at alt forløber okay.

 • Google Analytics

  Vi måler på trafikken på din hjemmeside, hvad skal optimeres, og hvor mister vi evt. kunderne i processen.

Når alle optimeringsværktøjer er implementeret for optimalt udbytte, bør din omkostning til os gerne være tjent hjem. Der findes tre måder, hvorpå SEO Solutions tager betalt for opsætning og optimering af Google Ads - enten via vores totalløsningsabonnement, hvor det er inkluderet, for en fast pris eller for en aftalt procentdel af budgettet. 

Vi er officiel Google Partner

Google partner er mere end blot at være certificeret. Der stilles krav til budget, omsætning og viden i Google produkter. Dette er en blåstempling af virksomheden, så du som kunde er sikker på at du er i gode hænder.

SEO Solutions er officiel Google partner

Certificeret af Google

seosolutions.dk er officielt certificeret af Google i:

 • Google Ads Measurement
 • Google Ads Search
 • Google Ads Display
 • Google Analytics
 • Google Video network (YouTube)
Google Ads logo
Google Analytics certificeret logo
Se vores certifikater her.

Vi sørger altid for at efteruddanne os og følge med i, hvad der sker i SEM industrien, altsammen for at kunne give vores kunder den korrekte vejledning og service. Vores data gør dine beslutningsprocesser nemmere og mere målrettede.

Vi ser frem til at kunne betjene dig, ring gerne for at diskutere din virksomheds behov og få et uforpligtende tilbud.

Det er vores fornøjelse at samarbejde med vores kunder.

Vejen til online succes og konverteringer

Kontakt os idag

Få et tilbud eller lad os gå i dialog om dine muligheder

Her kan du læse mere om, hvad SEO Solutions tilbyder:
Scroll to Top