Om SEO Solutions

Online marketing med høj service

Hvem er SEO Solutions?

SEO Solutions er en mindre familieejet virksomhed. Efter 20 år i salgs-, reklame- og webdesignbranchen besluttede vi at udnytte kompetencerne og starte SEO Solutions med fokus på danske virksomheder og deres hjemmesider. Vi har været selvstændig erhvervsdrivende i mange år og har haft succes med at føre nye idéer ud i livet. Derfor ved vi, hvad det kræver for både små og mellemstore virksomheder at lykkes. Det er nemlig ikke bare nok at have en supergod idé eller et godt produkt, men mindst lige så vigtigt at have et godt team til at kunne eksekvere sine idéer og tiltag. Frem for alt at forstå, man ikke er bedst til alt selv og at kunne fordele opgaver og kompetenceområder. Det vil skabe de bedste resultater. Derfor er vores  forretningsmodel også opdelt efter det princip. Vi ved dog, at virksomheder finder tryghed i at have en kontaktperson, som tager det overordnede ansvar for projekter og derfra uddelegerer arbejdsopgaverne til dem, som har de rigtige kompetencer på de forskellige områder.

Hvorfor startede vi SEO Solutions?

Med erfaring som selvstændige inden for dansk erhvervsliv ved vi, at det ikke er nemt at få en virksomhed op at stå. Man har måske den helt rigtige idé, men kan ikke få den gennemført på grund af økonomien. Opstart kan være rigtig svær, da det som regel er forbundet med omkostning uden indtjening. Mangel på kontakt til folk, som kan udføre de opgaver, man har brug for, eller man har simpelthen ikke de økonomiske ressourcer. Oftest ender det med, at virksomheder får lavet et stykke arbejde af en ven eller et familiemedlem, hvilket i virkeligheden bare er en middelvej og ikke avler resultater i forhold til forbrug af tid og penge. Kort sagt en rigtig skidt start, som ender med, at mange giver op igen eller spilder deres penge. 

Vi vidste, at der fandtes et marked for SEM og SEO til mindre virksomheder. 

 • SEM ( Search engine marketing )
 • SEO ( Search engine optimization )

Mange mindre virksomheder har nemlig ikke en egentlig online strategi, men blot en hjemmeside de har fået lavet billigt, for en hjemmeside skal man jo have i dag for at kunne være med. Derfor bliver resultatet snarere blot en udgift i stedet for at være en indtjening og vækstmulighed. SEO Solutions’ totalløsninger er sammensat, så de er møntet på små og mellemstore virksomheder, som ikke har det helt store budget til online marketing. Vores løsninger bygger imidlertid på et længere samarbejde, hvor vi vækster og skaber værdi sammen.

Se vores nye video her!

Får du heller ingen kunder via din hjemmeside, så findes de fleste grunde til dette i denne video. Se også, hvordan du kan booke en analyse af din hjemmeside, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

youtube-video-thumbnail

Vores principper for totalløsninger i forhold til SEM og SEO

Når du vælger SEO Solutions som partner til din online marketingstrategi, sørger vi for alt der omkring:

 • Hjemmeside
 • Online analyser
 • Branding og image
 • Indhold og relevans 
 • Salgskampagner
 • Design 
 • Søgeoptimering 
 • Google ads
 • Måle og analysere trafik
 • Vedligeholdelse og forbedring af hjemmeside
 • Social medie integrering og meget meget mere

Vi er din all-in-one partner,

når det handler om dit firmas online tilstedeværelse og markedsføring. Så du kan fokusere på din virksomhed, og vi fokuserer på at skabe omsætning og værdi online for dig. Er vi en succes og udfører vores arbejde korrekt, så har vi også en kunde, som er loyal og i vækst, hvormed vi selv vækster.

Hos os er der kun en, der har ansvaret!

SEO Solutions tager ansvar. Vi sørger for, at du har en kontaktperson, som tager sig af dig og din virksomhed som kunde. Kontaktpersonen ved alt om dit arrangement med SEO Solutions. Er der noget, som ikke fungerer, ikke er som lovet, eller har du blot et spørgsmål, så er vi bare et opkald eller en e-mail væk. Vi sætter en ære i personlig kontakt med dig, god kundeservice og hurtige svar. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan få en samtale om,  hvad netop dit behov og målsætning er. Tag kontakt til os i dag og få et tilbud på et godt og langsigtet samarbejde. 

Se mere om totalløsninger og priser her

eller ring.

Læs om de forskellige aspekter i SEO, online marketing og SEM
Se vores certifikater

Vi er certificeret i Google Ads, Display, Measurement og Analytics ✅

SEO betyder ( Search engine optimization ) eller på dansk Søgemaskine optimering. SEO er indholdet og de tekniske specifikationer af din side, som gør at Google indekserer din side. Bliver din side indekseret af Google vil den fremgå i deres søgeresultater.

Google Ads er et annonceringsprodukt fra Google. Annonceringsmetoden giver dig mulighed for at fremgå via Googles søgeresultater mod betaling. 

SEM betyder ( Search engine marketing ) eller på dansk: Søgemaskine marketing. Helt enkelt markedsføring som fremgår af søgemaskiner. Alt lige fra Google my business og maps til Yelp eller Facebook søgeresultater.

Schema Markup er en metode, der gør, at din side har struktureret data. Struktureret data fortæller Google hvad din side handler om.

Google benytter sig af en robot også kaldet en crawler. Crawleren kravler din hjemmeside for at indeksere siderne til at fremgå af deres søgeresultater.

For at gøre det nemt for Google at læse og forstå de forskellige emner på din side anvendes Schema Markup til at sætte din side op med struktureret data for let læsbarhed.

WrapMania Logo firma anbefaling

WrapMania AB

Marketingkoordinator

Søgeoptimering når det er bedst 🙂

Vi er meget glade for vores samarbejde med SEO Solutions Danmark. Super service og dejligt at kunne fokusere på andre aspekter af vores forretning, nu hvor SEO Solutions har taget over. Vi valgte totalløsningen, hvor alt er inkl. Det har vi ikke fortrudt et sekund. Tak for det

Anbefaling billede

Karen Svendsen

Direktør og ejer

Super service jeg fik ved SEO Solutions Danmark. Hurtigt svar og altid med et smil og godt humør i telefonen. Men frem for alt tak for de gode resultater med vores hjemmeside. Nu ranker vi endelig godt og det mærkes i form af kunder og trafik. Så tak for resultatet og det fremtidige gode samarbejde.

Scroll to Top