Hjemmesider og webdesign

Hjemmesiden er en vigtig del af firmaet

Hjemmeside og webdesign er en vigtig del af de fleste firmaers hverdag og drift. Firmaets hjemmeside er nemlig deres ansigt udadtil og skal medvirke til at erhverve nye kunder og servicere eksisterende kunder. Desværre er det i dag så elementært at have en hjemmeside, at mange firmaer glemmer at tænke over dens egentlige formål og kunnen.

Hvordan får du en hjemmeside, som ranker højt på Google?

For at ranke højt på Google skal en hjemmeside opfylde flere forskellige krav i forhold til dens opbygning, eftersom det er grundstenen i god SEO. Når SEO Solutions hjælper dig med at bygge eller optimere din side, gør vi det ud fra følgende principper:

Hjemmesider til virksomheder og hvordan man får dem til at ranke højt på Google. Det er desværre ikke så let. Eftersom der er mange parameter der spiller ind. Vi tager gerne en dialog om, hvad der kræves af din side.

Principper

 • Hvilke funktioner skal hjemmesiden have ( opbygning )
 • Brand, image og udseende
 • Hvad er kundens behov, og hvad skal siden formidle
 • Søgeordsanalyse
 • Relevant indhold
 • Hurtig og let navigerbar hjemmeside
 • Responsiv hjemmeside ( mobilvenlig )
 • Moduler til at måle trafik, opsætning af mål for siden
 • Tilkoblede sociale medier
 • Anbefalinger fra Google, my business osv.
 • Indeksering

Totalløsninger

Der er mange aspekter at tænke på, når man bygger eller optimerer en hjemmeside, og det kan være dyrt. Derfor har vi lagt denne service ind i vores totalløsninger.

Se mere under priser og ydelser

Hvorfor er en hjemmeside ikke bare en hjemmeside?

Hvorfor er disse punkter så vigtige, og gør det egentlig nogen forskel?

Det korte svar er JA.

Det gør en stor forskel og er med til at sikre din virksomheds online tilstedeværelse. Hvis en hjemmeside f.eks. ikke er relevant for det søgte emne, er navigerbar og overskuelig, så betyder det, at de kunder, som har søgt efter et produkt eller et svar, ikke kan finde det, enten fordi de slet ikke finder siden, eller fordi den ikke har relevans. Det betyder i praksis, at den trafik, du måtte få, hurtigt klikker væk igen fra din side, hvilket kaldes bounce rate. Hvis din bounce rate er for høj, vil Google vurdere, at din hjemmeside ikke har relevans, og den vil ikke fremgå af søgeresultaterne.

I 2020 er Google begyndt at indeksere hjemmesider efter mobile first princippet. Dette betyder helt enkelt, at er din side ikke responsiv (mobilvenlig), vil den ikke blive indekseret og dermed ikke fremgå af søgeresultaterne.

Derfor er det uhyre vigtigt, at fundamentet og strukturen i din hjemmeside er gennemtænkt og korrekt opsat, så dit firma får online succes.

Trafik og analytics

Er det vigtigt at måle kundernes opførsel på min hjemmeside?

Når en hjemmeside er indekseret og begynder at modtage organisk trafik online, er det vigtigt at måle kundernes opførsel for løbende at optimere og fortsat være relevant. På den måde sikrer du, at dit indhold er relevant for de pågældende søgeord, samt at du ikke mister kunderne i deres research proces. Det kan være, at du mister kunder ved udcheckning i din online shop. Ved at måle denne proces har du så mulighed for at rette til for at optimere din konverteringsrate i form af salg. Det kan f. eks. også være en side, som omhandler et produkt, som kunderne overhovedet ikke finder relevant, og derfor forlader din side for tidligt i deres beslutningsproces. Indholdet skal altså rettes til, eller måske er der en teknisk fejl på siden. En vigtig faktor er altså hele tiden at kunne måle og optimere din hjemmeside. Derfor er det elementært, at din side er korrekt opbygget for at kunne måle disse attributions og konverteringer.

Indhold med relevans og søgeordsanalyse

Når SEO Solutions bygger eller optimerer din hjemmeside, starter vi altid med at analysere den først.

 • Hvad skal sælges?
 • Hvilken info skal kunden have?
 • Hvad skal dit brand og image fortælle?
 • Hvad skal hjemmesiden kunne (generere salg eller leads)
 • Målsætning

Vi tager altid udgangspunkt i dit fimas behov inden hjemmesidens opbygning. Hvad sælger dit firma, og hvad søger potientielle kunder på, når de skal finde dine produkter. Efter at have lavet en søgeordsanalyse, skaber vi så indholdet og bygger en hjemmeside op omkring disse parametre med relevant indhold i de enkelte geografiske områder, som dit firma opererer i, så siden altid har relevans.

Branding og image - vigtige elementer i organisk trafik

Hvorfor er branding og image så vigtige? 

Fordi det skaber genkendelighed,

og genkendelighed = gratis trafik / kunder.

Hvordan skaber vi genkendelighed?

Først finder vi i samarbejde med virksomheden ud af, hvad budskabet skal være. 

I SEO Solutions´ eget tilfælde er det f.eks. søgeoptimering og salg af hjemmesider. Vi vil skabe mersalg og online tilstedeværelse for vores kunder, hvilket vil sige konvertering online. 

SEO Solutions valgte et logo med forstørrelsesglas, som udstråler fokus og søgning. 

Vores slogan skulle indholde alle de værdier, vi gerne ville repræsentere overfor vores kunder:

 • Salg og konverteringer
 • Online succes
 • At bruge os er vejen frem
SEO Solutions logo
Vækst i din virksomhed med SEO - Søgeoptimering af din hjemmeside

Deraf kom vores slogan:

“ Din vej til online succes og konverteringer “

Dette er blot et eksempel på, hvordan man kan inkorporere alle disse budskaber i ét slogan. Et andet eksempel på genkendelighed er McDonalds logo, som havde det gule M på rød bagrund. Så simpelt, men alligevel meget genkendeligt. Da McDonalds besluttede sig for en mere sund profil, men ikke ønskede at give afkald på deres genkendelighed, ændrede de deres logos bagrundsfarve fra rød til grøn for at skabe et sundere look. Så lille en ændring som en farve, men alligevel gav den så meget. Så at skabe et brand er absolut vigtigt. Kan kunderne huske dit firma og genkende dit logo, så giver det gratis trafik. Skal du selv købe en telefon, begynder du vel også ved at researche Apples og Samsungs nye produkter på deres hjemmeside, blot fordi du kender dem i forvejen og ved, hvad de står for. Det er et klassisk eksempel på, hvad branding betyder?

Hvorfor så bruge SEO Solutions til branding og image?

SEO Solutions har mere end 20 års erfaring indenfor salg og reklame. Vi har i mange år været med til at sælge produkter og bygge images op. Lige nu forsøger vi at sælge en totalløsning til dig ved at skabe kendskab og behov. Synes du, det virker? 🙂

Jamen, så er vi nok vejen frem for dig. SEO Solutions har været med fra start i Danmark, helt fra internettets spæde start og lige til Adobe Photoshops og InDesigns begyndelse, samt med salg af annoncer og telemarketing i div. medier.

Læs mere om os her

Med vores totalløsninger er du dækket ind hele vejen rundt lige fra salg og branding til hjemmeside og design. Lad os hjælpe dig og din virksomhed, så du selv kan fokusere på det, du er bedst til, nemlig at drive din virksomhed.

Se vores produkter og totalløsninger nedenfor⬇ eller ring gerne for en uforpligtende snak om netop dit behov.

Igangværende hjemmeside designs

0+

Webdesign

0+

Optimering af webdesign
Læs mere om vores andre ydelser

Eller

Scroll to Top